Vi vil vise deg sporene etter krigen, og vi vil donere deler av midlene til den ukrainske hæren

   +38 096 362 11 25 (WhatsApp, Viber, Telegram)

HjemBloggBesøk UkrainaKrigstidsungdom – Ukraina: En reise til motstandskraft | WARTOURS Dokumentar

Krigstidsungdom – Ukraina: En reise til motstandskraft | WARTOURS Dokumentar

Legg ut på en mektig reise gjennom øynene til Ukrainas ungdom i «Wartime Youth», en overbevisende dokumentar av Matt Winklerez. I august 2022 samarbeidet Winklerez med WarTours.in.ua-teamet, som fungerte som fiksere for prosjektet, og ga uvurderlig støtte gjennom hele filmprosessen.

🔍 Synopsis: Mens de hjemsøkende ekkoene fra krigen gir gjenklang, utforsker Winklerez dyptgående spørsmål om konfliktens innvirkning på livene og drømmene til ukrainske ungdommer. Dokumentaren fanger personlige historier, og avslører motstandskraften, håpene og kampene til individer hvis liv har blitt formet av den pågående krigen i Ukraina.

📽️ Nøkkeløyeblikk:

  • 🏙️ Se kontrasten mellom før- og etterkrigslivet i ukrainske byer.
  • 🤔 Utforsk de utviklende perspektivene til ungdom mens de navigerer i krigstidens utfordringer.
  • 🌍 Få innsikt i konfliktens innvirkning på personlige drømmer, ambisjoner og dagligliv.

🤝 Samarbeid med WARTOURS: WarTours.in.ua-teamet spilte en sentral rolle i å sikre suksessen til denne dokumentaren. De fungerte som fiksere, de forenklet forbindelser, ga lokal ekspertise og hjalp Winklerez med å dykke dypere inn i hjertet av Ukrainas krigstidsrealitet.

🔗 Koble til WARTOURS:

🎥 Abonner og støtte: Vis din støtte til effektfull historiefortelling. Abonner på Matt Winklerez sin kanal, lik videoen, og del denne dokumentaren for å kaste lys over historiene til Ukrainas spenstige ungdom.

💬 Bli med i samtalen: Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. La oss fremme en dialog om realitetene i krigsopplevelser og styrken til det ukrainske folket.

🌟 Stå i solidaritet: Mens dokumentaren utfolder seg, reflekter over viktigheten av å stå i solidaritet med Ukraina. Utforsk måter å bidra til landets gjenoppbyggingsarbeid og støtte de som er berørt av konflikten.

🙏 Takk til de som delte historiene sine. La oss sammen forsterke stemmene deres og bygge en global forståelse av krigens innvirkning på ungdommen i Ukraina. 🇺🇦 #WartimeYouth #UkraineDocumentary #SupportUkraine

Facebook
Twitter
LinkedIn
RING MEG
+
Ring meg!
Topp