We zullen u de sporen van de oorlog laten zien en een deel van het geld doneren aan het Oekraïense leger

   +38 096 362 11 25 (WhatsApp, Viber, Telegram)

ThuisbloggenBezoek OekraïneOntdek de Kiev War Tour: wat je ziet met een gids in Oekraïne

Ontdek de Kiev War Tour: wat je ziet met een gids in Oekraïne

Een bezoek aan een oorlogsgebied is verre van een typische toeristische ervaring. Voor degenen die dapper genoeg zijn om aan een militaire tour door Oekraïne te beginnen: het is een reis naar het hart van een natie die vecht voor zijn vrijheid. Onze gidsen, van wie velen intern ontheemden zijn, bieden een zeer persoonlijk perspectief op het conflict. Dit is wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek.

Wat te verwachten tijdens een militaire tour

1. Thematische tentoonstellingen

Je rondleiding omvat bezoeken aan verschillende thematische tentoonstellingen. Deze tentoonstellingen bieden een uitgebreid overzicht van de oorlog, met artefacten en verhalen die de voortdurende strijd illustreren. Onder leiding van iemand die het conflict uit de eerste hand heeft meegemaakt, bieden deze tentoonstellingen een uniek en authentiek inzicht in de realiteit van oorlog.

2. Overblijfselen van het conflict

Je ziet de kleding en trofeeën die door Russische troepen in de regio Kiev zijn achtergelaten. Deze relikwieën dienen als tastbare herinneringen aan de vijand en de hevige gevechten om Oekraïne te beschermen. Daartoe behoren uniformstukken, persoonlijke spullen en militaire uitrusting die haastig zijn achtergelaten.

3. Raketten en drones

Een van de meest ontnuchterende aspecten van de tour is het bekijken van de raketten die zijn gebruikt om Oekraïne te bombarderen. Je leert ook over de drones die door beide partijen worden gebruikt. Dit deel van de tour biedt een grimmige herinnering aan de moderne oorlogstactieken en de meedogenloze aard van het conflict.

4. Bayraktar en antitankwapens

De tour bevat een origineel model van de Bayraktar-drone, een symbool van technologische bekwaamheid in de oorlog. Daarnaast heb je de mogelijkheid om Javelin- en NLAW-raketwerpers vast te houden, die een cruciale rol hebben gespeeld bij de verdediging van Oekraïens grondgebied.

Conclusie

Een militaire rondreis door Oekraïne gaat niet alleen over het getuige zijn van de nasleep van de oorlog; het gaat over het begrijpen van de menselijke verhalen achter de krantenkoppen. Onze gidsen, met hun ervaringen uit de eerste hand als intern ontheemden, brengen deze verhalen tot leven en bieden een krachtig en ontroerend perspectief op de veerkracht en moed van het Oekraïense volk. Deze tour is een leerzame reis, een eerbetoon aan degenen die blijven vechten, en een oproep aan de wereld om getuige te zijn van de strijd voor vrijheid.

Facebook
Twitteren
LinkedIn
Bovenkant